فروشگاه اینترنتی سیتی کالا

فروشگاه اینترنتی سیتی کالا یک فروشگاه تخصصی در زمینه فروش انواع لوازم خانگی و آشپزخانه می باشد.

فروشگاه اینترنتی سیتی کالا

فروشگاه اینترنتی سیتی کالا یک فروشگاه تخصصی در زمینه فروش انواع لوازم خانگی و آشپزخانه می باشد.

نکاتی برای نگهداری از چرخ گوشت

چرخ گوشت یکی از لوازمی مصرفی خانم های خانه دار جهت چرخ کردن گوشت داخل منزل است.

حساسیت در بهداشتی بودن و تمیزی چرخ گوشت های قصابی ها معمولا باعث میشود تا خانم ها گوشت چرخ کرده بصورت آماده خریداری نکنند.

ولی برخی از افراد این موضوع را مسئله ی مهمی نمی دانند و ترجیح میدهند گوشت چرخ کرده را آماده خرید کنند.

در ادامه ی این مقاله به نکاتی در مورد نگهداری چرخ گوشت در منزل اشاره خواهیم کرد.

 

در ابتدا به نکاتی که قبل از خرید آن باید مورد توجه قرار بگیرد، اشاره میکنیم.

1- در ابتدا حتما به قدرت موتور دستگاه توجه کنید و سعی کنید چرخ گوشتی با قدرت موتور بالا تهیه کنید. بهتر است که حتما شامل سیستم چرخش معکوس هم باشد.

2- میزان چرخ کردن گوشت در دقیقه میانگین بین 1000 تا 1500 گرم میباشد. شما می توانید بسته به نیاز خود چرخ گوشتی را انتخاب کنید که عددی بین این میانگین داشته باشد.

3- قطعات جانبی چرخ گوشت هم جزو نکاتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

اگر کار زیادی با دستگاه ندارید پس یک مدل ساده برای شما کافی خواهد بود و نیازی به کارایی های بیشتر نیست.

4- حتما در حین خرید به ضد زنگ بودن تیغه ها و متعلقات آن دقت کنید.

حتما مدلی را تهیه بکنید که تیغه های آن از آلیاژ مناسبی درست شده باشد چون اگر خوب نباشد باعث خراب شدن گوشت شده و آن را له میکند.

5- به ابعاد آن دقت کنید چون معمولا چرخ گوشت ها جا گیر بوده و فضای زیادی را اشغال میکند.

 

این موارد جزو موارد مهمی بود که باید قبل از خرید آن ها را مورد توجه قرار بدید.

در ادامه به نکاتی در حین استفاده از این وسیله اشاره میکنیم.

1- حد المکان سعی کنید گوشت خود را ریز چرخ بکنید و از سری درشت کمتر استفاده کنید. برش های بزرگ به موتور چرخ گوشت شما فشار می آورد.

به هیچ عنوان گوشت را با فشار زیاد وارد محفظه ی چرخ گوشت نکنید چون فشار زیادی به موتور آورده و عمل چرخ کردن را به کندی انجام میدهد.

2- در داخل این وسیله فقط گوشت بریزید. به هیچ عنوان سبزیجات و مواد غذایی دیگر مانند پیاز و سیفی جات را در داخل چرخ گوشت نریزید. به این دلیل که پیاز و سیفی جات دارای آب هستند و ممکن است به داخل دستگاه نفوذ کرده و باعث ایجاد حادثه شود.

همچنین تیغه ها را بسیار کند میکند پس بهتر است از یک خردکن برای سیفی جات استفاده کنیم. حتی داخل گوشت برای چرخ کردن هم به هیچ عنوان پیاز نریزید.

3- بعد از استفاده از چرخ گوشت حتما متعلقات آن را بشویید تا هیچ گونه چربی و گوشتی داخل آن نماند.

4- اگر استفاده ی شما از دستگاه زیاد است حتما حین استفاده به آن استراحت داده و دوباره آن را روشن کنید تا به موتور آن فشار زیادی وارد نشود.

5- بهتر است هر 4 الی 5 ماه یکبار تیغه های آن را تیز کنید. البته بستگی به میزان استفاده ی شما هم نیز دارد.

6- گوشت کوب چرخ را همیشه در داخل محفظه ی استوانه ای آن قرار بدهید تا هیچ گونه حادثه ای پیش نیاید.

7- چرخ گوشت را بدون گوشت در داخل محفظه روشن نکنید. چون به موتور فشار زیادی وارد شده و دور چرخش آن بالا میرود که باعث داغ شدن موتور میشود.

8- به هیچ عنوان برای مدت زمان طولانی آن را روشن نگذارید اگر حجم گوشتی که میخواهید چرخ بکنید زیاد است بهتر است در چند سری این کار را انجام دهید تا فشاری به دستگاه وارد نشود. قدرت دستگاه های خانگی به نسبت دستگاه چرخ گوشت صنعتی بسیار ضعیفتر بوده و سعی کنید بیشتر از بیست دقیقه از آن به صورت مدام استفاده نکنید.

9- حتما برای تیز کردن تیغه ی چرخ گوشت اگر خودتان مهارت و لوازم کافی را ندارید آن را به شخصی بدهید که مهارت این کار را داشته باشد.

10- تا حد ممکن از گوشت هایی استفاده کنید که چربی کمی داشته باشند.

چربی گوشت معمولا به تیغه ها گیر میکند و چرخش تیغه ها را کند میکند.

11- بعد از عمل چرخ شدن گوشت مقداری نان خشک داخل دستگاه ریخته و آن را روشن کنید تا گوشتی که داخل مخزن و تیغه ها مانده خارج شود.

12- بعد از استفاده تمامی قطعات را با آب گرم و مواد شوینده بشویید تا چربی و گوشت از روی آن ها پاک شود.

13- دستگاه چرخ گوشت حتما باید در محیطی دور از رطوبت قرار بگیرد زیرا رطوبت عمر قطعات دستگاه را بسیار پایین می آورد.

 

نکات ایمنی برای استفاده از چرخ گوشت

1- بزرگترین خطری که چرخ گوشت میتواند داشته باشد، بچه های کوچک هستند.

معمولا بچه ها برای حس کنجکاوی ممکن است به لوازم آشپزخانه دست بزنند تا با نحوه ی کار آن ها آشنا شوند.

به هیچ عنوان دستگاه را در دسترس بچه ی کوچک قرار ندهید زیرا بسیار خطرناک بوده و حوادث زیادی هم در این زمینه برای کودکان خردسال پیش آمده است.

2- بعد از اتمام کار همیشه گوشت کوب را در محل ورودی گوشت قرار دهید تا درون محفظه ی دستگاه چیزی نرود.

3- بعد از شستشوی کامل قطعات و خشک کردن آن ها تمامی قطعات را به طور صحیح بسته و چرخ گوشت را داخل یک کاور پلاستیکی قرار دهید تا از ورود حشرات و حیوانات ریز خودداری کنید زیرا این حشرات عامل بیماری بوده و گوشت شما را سمی خواهد کرد.

4- برای شستن قسمت های برقی حتما از یک دستمال مرطوب استفاده کنید و از ریختن آب جدا خودداری کنید.

5- به هیچ عنوان برای فشار گوشت به داخل دستگاه از انگشتان خود استفاده نکنید و حتما این کار را با گوشت کوب مخصوص خود دستگاه انجام دهید.

 

نکاتی که در صورت بروز حادثه باید انجام دهیم به شرح زیر است:

1- سریعا دستگاه را از برق کشیده و خاموش کنید.

2- در صورتی که دست کودک و یا خودتان دچار حادثه شد از مچ و بازو با وسیله ای بسته تا مانع از ادامه ی خونریزی شود و فورا به بیمارستان مراجعه کنید.

3- اگر نتوانستید دست را به آرامی در بیاورید از فشار آوردن به آن خودداری کنید و سعی کنید کودک را آرام نگه دارید و حدالمکان از جابجایی دست و دستگاه خودداری کنید.

4- در صورتی که لازم بود موتور چرخ گوشت را باز کنید تا سبکتر شود و بتوانید آنرا تا بیمارستان حمل کنید.

 

البته در حال حاضر دهانه ی ورودی چرخ گوشت های جدید کوچک درست میشود به گونه ای که دست کودک به راحتی داخلآن نخواهد رفت ولی با همه ی این تفاسیر بهتر است هنگام  استفاده از این دستگاه از دسترسی کودک به این وسیله خودداری کنیم.  
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.