مواد لازم:
گوشت چرخ کرده گوساله | 800 گرم |
پونه کوهی | 1 قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | 1 قاشق چای خوری |
خمیر پیتزا | 660 گرم |
پنیر موزارلا | 3.4 گرم |
سس گوجه | نیم پیمانه |
مخلوط کره و سیر | نیم پیمانه |
سوسیس پپرونی | چند برگ |
طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را با پونه کوهی و نمک و فلفل به خوبی ورز میدهید. سپس به اندازه کمتر از یک کف دست از گوشت برداشته باز کرده و داخل روغن سرخ میکنید. خمیر پیتزا را کمی بزرگتر از مینی برگر خود باز کرده و داخل آن را ابتدا یک عدد مینی برگر، مقدار کمی سس گوجه، یک برگ سوسیس پپرونی، مقدار کمی پنیر موزارلا و درنهایت یک عدد دیگر مینی برگر قرار میدهید، درنهایت خمیر پیتزا را مانند یک بقچه بسته و داخل سینی فر میگذارید. الباقی گوشت را نیز به همین تریتب آماده کرده در کنار هم داخل سینی فر قرار میدهید.
درنهایت مخلوطی از کره آب شده و بر گ سیر تازه را روی خمیر پیتزا برس کنید و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا مینی برگر شما آماده شود.
منبع مقاله : فروشگاه اینترنتی سیتی کالا
به شبکه های اجتماعی فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید:
کانال تلگرام : https://t.me/citikala
صفحه اینستاگرام : https://www.instagram.com/citikala/
آپارات : https://www.aparat.com/citikala