نکات پخت خورش
1- قبل از درست کردن هر نوع خورش، ابتدا پیاز آن را سرخ نمایید. برای سرخ کردن پیاز دقت داشته باشید که پیاز حتما رنگ طلایی به خود بگیرد.
2- گوشت را بعد از سرخ شدن پیاز همراه با مقداری ادویه تفت دهید تا بافت های گوشت بسته شود و املاح و پروتئین های موجود در گوشت حفظ شود.
3- بعد از اضافه کردن آب خورش حرارت را زیاد نمایید و بعد از جوش آمدن خورش حتما کف روی آن را بگیرید تا خورش رنگ و طعم بهتری داشته باشد.
4- بعد از به جوش آمدن خورش حرارت را کم نمایید و اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم جا بیفتد.
5- اگر در خورش سبزیجات استفاده میکنید، زمان مناسب برای افزودن سبزی بعد از نیم پز شدن گوشت میباشد.
6- نمک و چاشنی خورش در آخر اضافه میشود زیرا استفاده از نمک در ابتدای کار باعث دیر پخته شدن گوشت میگردد.
7- در هنگام پخت، خورش نباید زیاد هم زده شود زیرا مواد خورش له میشوند.
8- برای به روغن افتادن خورش کافیست 5 دقیقه قبل از سرو درب خورش را برداشته و حرارت آن را زیاد کنید.
9- برای بهتر جا افتادن خورش میتوانید بعد از طبخ کامل آن 2 یا 3 بار مقداری یخ در خورش بندازید و حرارت را زیاد کنید تا شوک حرارتی وارد شده خورش را کاملا جا افتاده کند.
منبع مقاله : فروشگاه اینترنتی سیتی کالا
به شبکه های اجتماعی فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید:
کانال تلگرام : https://t.me/citikala
صفحه اینستاگرام : https://www.instagram.com/citikala/
آپارات : https://www.aparat.com/citikala