چرا ظروف پخت و پز با پوشش های نچسب رایج شده است؟
راحتی کار با ظروف نچسب این ظروف را در بین مردم محبوب کرده است. مصرف روغن کمتر برای غذاهای سرخ کردنی، هم زدن آسان غذا بدون چسبندگی به ته ظرف، جدا کردن آسان ته دیگ، از دلایل متداول شدن ظروف با پوشش نچسب است.
پوشش تفلون
پوشش سرامیکی
ظروف چدن
چدن یکی از انواع آلیاژ آهن است که مقاومت بالایی در برابر سرد و گرم شدن های پی در پی دارد. در گذشته از ظروف سنگی برای پخت و پز استفاده میکردند و کم کم جای خود را به ظروف چدنی دادند و امروزه فلزاتی چون مس و آلومینیوم جایگزین چدن شدند. زیرا انتقال گرما در این ظروف بیشتر از چدن است. ظروف در طبخ غذاهایی مانند استیک و برخی خورشت ها کاربرد دارد اما به دلیل وزن زیاد کمتر مورد استفاده قرار میگیرد.
ظروف گرانیتی
منبع مقاله : فروشگاه اینترنتی سیتی کالا
به شبکه های اجتماعی فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید:
کانال تلگرام : https://t.me/citikala
صفحه اینستاگرام : https://www.instagram.com/citikala/
آپارات : https://www.aparat.com/citikala