آجیل یک غذای سالم و مفید است، دارای مواد مغذی بالا، چربی های سالم، پروتئین و فیبر می باشد. آجیل یک تغذیه، خوشمزه است و به راحتی در دسترس می باشد و گروه های سنی مختلف در رژیم های مختلف از خوردن آن لذت می برند. آجیل دارای چربی و کالری بالا هست، بنابراین مصرف بیش از حد آن توصیه نمی شود.
به طور کلی، آجیل منبع خوبی از چربی، فیبر و پروتئین است. اکثر چربی های موجود در مغزها چربی غیرمستقیم، چربی های غیر اشباع امگا 6 و امگا 3 است. با این حال، آجیل حاوی چربی اشباع نیز است. آجیل همچنین حاوی تعدادی از ویتامین ها و مواد معدنی، از جمله منیزیم و ویتامین E. آجیل می تواند به سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سایر بیماری ها کمک کند.
فیبر و پروتئین آجیل احساس سیری شما را طولانی مدت می کند و می تواند شما را از خوردن کالری های زیاد منع کند.
هر کدام از آجیل ها دارای مواد مغذی خاصی می باشند از جمله:
بادام: کلسیم، پروتئین و ویتامین E
شاه بلوط: فیبر، کم GI و ویتامین C
فندق: پتاسیم، فیبر، فولات، ویتامین E
گردو: آلفا لینولئیک اسید: گیاه امگا 3 و آنتی اکسیدان ها
پسته: پروتئین، پتاسیم، گیاهان استروئیدی
کالری موجود در هر کدام از خشبکار ها نیز متفاوت است:
بادام خام ( 100 گرم ): 578 کالری
بادام بو داده ( 100 گرم ): 600 کالری
پسته بو داده ( 100 گرم): 568 گرم
بادام زمینی ( 100 گرم): 586 کالری
گردو ( 100 گرم ): 654 کالری
فندق (100 گرم): 664 کالری
به شبکه های اجتماعی فروشگاه اینترنتی سیتی کالا بپیوندید:
کانال تلگرام : https://t.me/citikala
صفحه اینستاگرام : https://www.instagram.com/citikala/
آپارات : https://www.aparat.com/citikala
: https://www.linkedin.com/in/citi-kala-1304b2150/